Ju mer du lyssnar på kroppen ..,

ju mer du lyssnar på kroppen.anneliebostrom

                                     … desto tydligare kommer den tala om vad du behöver.

Ju mer du lyssnar på kroppen, vad den vill ”säga” dig, desto mer kommer den att ”berätta” vad den behöver för att du ska må bra ❤️

Ibland behöver vi hjälp för att kommunicera med oss själva, ibland går det jättebra att själv förstå.

Vi vill inte alltid lyssna på vår kropps signaler, eller så har vi helt enkelt bestämt oss för att ”den har fel”. Det kan även vara smärtsamt att förstå .., att inse hur vi försakat oss själva. Men i förståelsen ligger också grunden till förändring och förbättring.

För mig blev AuraTransformationen det som gjorde att jag förstod, kunde ta in, orkade, vågade, stanna upp och lyssna på vad kroppen faktiskt säger.

Då först lärde jag mig tolka dess signaler och det den sa till mig ? (även om jag innan AT:n trodde jag förstått …)

När jag började lyssna mer på mig själv och förstod mina behov blev det ”lättare” att hjälpa mig själv att läka. Ju mer jag använde mig av min förmåga att lyssna, desto lättare gick det [som med allt vi lär oss, det känns svårt i början men går lättare när vi kommit igång].

 

Men kan man gå in i väggen, bränna ut sig, efter en AuraTransformation™?

Ja det kan man, annars skulle våra barn och unga inte heller kunna bli slutkörda eller utbrända. Man kan göra allt som man gjorde innan en AuraTransformation™️, även efter en behandling, man väljer själv.
[Däremot kan ibland vissa ”behov att göra saker” helt försvinna, som tex ätstörningar, agg/ilska riktad mot specifika saker/personer, cravings el liknade]
Jag personligen hade hoppats på en Quick-fix när jag bokade och genomgick min AT, men förstår också att då hade jag ju ”bara fortsatt som förut” … [vilket hade inneburit att jag blivit slutkörd igen]
Jag förstod efter ett tag att, en behandling, vilken som helst, inte heller AuraTransformation™️ kan ändra mitt sätt att vara och agera, det kan ju endast jag. AT:n har däremot gjort det enklare att se och förstå vad jag behöver förändra. ? [insikter suger och gör ont ibland ?]
För mig så är, ”att gå in i väggen, bränna ut sig, köra slut på sig själv” att man tagit mycket mer från energi-kontot än vad man tillfört.
Att stressa, göra saker som man inte vill eller bör, som man mår dåligt av eller är rent av skadligt, kostar enormt mycket energi. Att tala om för sig själv att man ”måste” saker dränerar massor.
När man får anden, det högre jaget, mer av sig själv tillgängligt, [som en AT bland annat innebär, dvs få tillgång till mer av sig själv] så gör det också generellt ”ondare” att ”köra över sig själv”.
Det innebär då faktiskt att man lättare känner symptomen och kan må sämre av att göra saker man inte mår bra av. [Därför i min värld många unga inte mår bra]
Men det innebär också att det är tydligare att vissa saker behöver förändras, konsten är att lära sig lyssna och hitta vad ❤️
Allt går inte på en gång, vi är alla olika. Jag lär mig nytt varje dag, stannar jag inte upp och lyssnar går det inte framåt. Ibland kommer livet emellan och pausar, eller rent av lägger i backen tillfälligt … Men jag kan alltid stanna upp och reflektera, ta hjälp och fortsätta framåt igen.
”Ett stadigt hus behöver en bra grund, tak och fasta väggar innan tavlorna kan hängas på plats.”
ju mer du lyssnar på kroppen.anneliebostrom

Det här är min sanning och upplevelse som jag delar med kärlek och förhoppning om att det ska vara till glädje för någon.

Annelie Boström 

Certifierad Auraförmedlare™

Massör & Hälsoinspiratör

Balansbutiken – Universell Balans
Sörbygatan 74 | 802 55 Gävle
 
076 – 367 86 86
 
  • Facebook
  • Twitter
  • Email