Hur vet man om man är rätt för varandra ..?

Spiritmates.andeduale.universellbalans.
Jag fick en fråga om relationer, kärlek och hur ”ska” det kännas om man är ”spiritmates”, ”Andedualer” och hur vet man att det är rätt …
Spiritmates.andedualer.header.universellbalans
Finns det egentligen något svar på den frågan …
Jag vet i alla fall att det inte ska kännas dåligt eller destruktivt. Det ska inte ta energi, kraft från någon av parterna. Det ska inte bygga på något beroende av varandra.
 ♥
Man bör känna sig hemma tillsammans, må bra i varandras sällskap och vilja utvecklas tillsammans. Man ska inte bygga på ett beroende av varandra, utan man bör välja att vara tillsammans med varandra.
 ♥
Det innebär inte att relationen alltid är friktionsfri …
När vi är tillsammans med någon som är lik oss själva, kan det dyka upp irritationsmoment där vi får ”faca” oss själva.  Det innebär också att vi kan bli enormt sårade, eftersom den som sårar verkligen ”vet” var våra ömma punkter finns. Men det ger också möjligheter till djupt läkande och kan bygga en ännu stabilare relation.
  ♥
Beroende på yttre omständigheter ställs alla människor ”på prov”, livet går inte alltid som på räls. Vi behöver lära oss saker, ibland blir läxorna och händelser mer turbulenta än vanligt. Ingen är bättre eller sämre än någon annan, vi är bara olika, det viktiga är viljan att utvecklas, se och lära sig. Så är det för oss alla, det som skiljer sig, beroende på perceptionsförmåga, grundkärlek och gemensam vilja, är hur man relaterar till det som sker och hur man tillsammans väljer att gå vidare. Tillsammans eller var för sig.
 ♥
Många vill få ”bekräftat” om man lever i hop med sin Andedual eller inte, man vill att någon annan ska tala om, om relationen är den rätta. Men i min värld är det enbart du själv, som kan säga det och bekräfta det för dig själv.
 ♥
Så känns det bra, njut av det!
Att tänka för mycket kan ibland förstöra det som är fint så känn känslan i varandet tillsammans.
”Jag kan klara mig bra utan dig,
men vill vara tillsammans med dig”
Det här är min uppfattning och sanning
med kärlek
©Annelie

Annelie Boström    

Certifierad Auraförmedlare™

Massör & Hälsoinspiratör

Balansbutiken – Universell Balans
Sörbygatan 74 | 802 55 Gävle
076 – 367 86 86
 
  • Facebook
  • Twitter
  • Email