Feedback

Annikas upplevelse 

Upplevde efter min AuraTransformation™ som om en stor trötthet lämnade min kropp. En trötthet som innan tyngde både kropp & själ. Tillsammans med den yoga jag praktiserar regelbundet har jag nu energi att orka med det dagliga livet i forma av arbete och fritid i balans med varandra.

Annelie som behandlare är lugn, förtroendeingivande och har ett coachande förhållningssätt.

Tack Annelie ❤️för en fantastisk massage!.universellbalans.web

Tack Annelie för din insats ❣

Mamma lever upp och känner sig helnöjd.
Hon har inte behövt ta någon insomningstablett ❣
❤️Anna

Jag fick ett påtagligt lugn, känner en ökad trygghet och beslutsamhet!
/ Man 60+  efter sin AuraTransformation™

Tack för massagen sist, Känns bara bättre och bättre för varje dag.
/ kram Inger 

Min tidigare känsla av att gå igång på alla cylindrar vid minsta stresspåslag har faktiskt helt försvunnit. Jag har känt mig fokuserad och haft ett inre lugn i allt jag företagit mig. Det gäller även i privatlivet. Tidigare hade jag en känsla av att mitt ex, som jag har min minsta son med, slukade den gnutta ork jag hade kvar efter arbetsdagen. Jag hade heller aldrig känslan av att räcka till för minstingen, mötte honom oftast med stressad trötthet och det blev många konflikter. Vi har en helt ny förståelse för varandra nu. 
Jag definierar mig numer som en lycklig människa och kan se härligheten i små saker som i stora. När jag läser det jag skrivit inser jag att AT: n är en vändpunkt i mitt liv. Min ms- diagnos har också fått landa i mig och jag har under våren gått från förnekelse och hopplöshet till acceptans av situationen. 
 ///Tacksamma hälsningar från Agneta
 
Efter min auraTransformation.Universellbalans.web

Klientberättelse om AuraTransformation!
Det började med ett samtal från min svärmor och hon hade läst om auratransformation och de nya energierna, indigo och kristall och tyckte att jag skulle läsa om det. Jag berättade att jag hade hört talas om det men inte mer än så. Dagen efter kände jag att jag drogs till att läsa om det här, kunde liksom inte släppa det. När jag hade läst lite grann om det kom min skeptiska sida fram och min hjärna gick igång på att det här är lite för flummigt. Men det var något inom mig som gjorde att jag ville läsa vidare och ju mer jag läste så kände jag i hela kroppen att det här skulle jag göra.

Efter en ganska lång tid med att jobba med mig själv och utvecklas via olika utbildningar vilka har hjälp mig otroligt mycket att bli mer och mer medveten om mig själv och se vilka beteenden och mönster som gynnar mig och vilka som inte gör det och fått mycket kunskap som hjälpt mig må så mycket bättre kände jag ändå att det var något som saknades. Det var min egen energi i kroppen som ganska snabbt kunde bli låg och hur jag kunde känna att jag var väldigt känslig och trött utan anledning. Det intresserade mig när jag läste om de som hade gjort den här transformationen att det här inte var någon qvick fix i livet men kunde hjälpa mig få ett bättre skydd runt kroppen som gjorde att jag kunde behålla min egen energi bättre och inte ta in andras lika lätt. Samtidigt fortsätta jobba med min egen medvetenhet och ta ansvar för den.

Jag sökte på auraförmedlare i Gävle och fick upp Annelie Boström och läste om hennes resa vilken kändes äkta och hur hon hade blivit hjälpt av en AT. Det fanns inga tvivel i mig vilket det ofta gjorde för mig innan och jag bestämde mig för att lyssna på min intuition och hörde av mig till Annelie. Jag behövde få svar på lite frågor innan jag bokade en tid vilka hon vänligen besvarade och jag hämtade boken ”Balans på alla plan med kristall och indigo energin” som skulle läsas innan transformationen. Efter jag läst boken som gjorde mig helt säker på mitt beslut bokade jag tid för en AT.

Mötet med Annelie i hennes behandlingsrum kändes lugnt och tryggt och jag fick sitta i en stor fåtölj mitt emot henne och fötterna på en stor mjuk pall där vi hade fotsulorna mot varandra. Hon berättade om vad som skulle under behandlingen och jag kunde känna efter ett tag hur det pirrade i fotsulorna och ibland strömmade det upp energi i benen. Vissa stunder var vi helt tysta och blundade och när något kom upp så pratade vi och det kändes skönt och förtroende ingivande. Jag berättade om vissa saker som begränsat mig i livet och om vad jag själv tror på och som hjälpt mig för att komma vidare och jag frågade om hennes relation till auratransformationen. Detta gav mig mer tillit till att det handlar så mycket om energier i och runt oss, vår egen medvetenhet, kunskap och våga ta ansvar för dem vilket inte är så lätt alla gånger när rädslor och föreställningar om något dyker upp. När hon jobbade med nya balanskroppen runt min kropp kunde jag känna att det liksom drogs ihop runt kroppen som att tränga på sig riktigt tajta kläder. En häftig känsla att känna energierna och vi var klara efter ca 2,5 timmar och det kändes som 1 timme! Jag kände mig nöjd, glad och tacksam för ett tillitsfullt bemötande och vi bokade tid för en efterföljande balansering av kroppen som behöver göras efter en AT. Jag fick en mapp med intressant läsning och personliga tipps som kommit upp under behandlingen.

En vecka efter transformationen var jag tillbaka hos Annelie för balanseringen av min kropp och dess energier. Jag berättade att jag hade känt mig lugn och beslutsam och en skön känsla av tillit efter AT`n. Under balanseringen satt vi på samma sätt med fotsulorna mot varandra. Hon berättade om energisortering och förlåtelse processen och om hur viktigt det är med att känna in kroppen och att inte fastna i situationer, händelser som inte gynnar oss idag och ta ansvar att både förlåta sig själv och andra för att komma vidare i livet. Det var en skön del i behandlingen att göra båda dessa, energisortering och förlåtelse processen och inte lägga någon värdering på något utan ha tillit och släppa taget. Det kändes emellanåt i kroppen hur energierna jobbade och efter ca 1,5 timme var vi färdiga och jag var varm i hela kroppen och kinderna hettade. Jag kände mig så tacksam och glad för behandlingarna och våra samtal.
//Kram Maria

 

Hej Annelie. Jag vill tacka dig så jätte mycket för sist. Hände så himla bra grejer efteråt och jag mår så mycket bättre!
Efter balansering så fick jag lägenhet i Gävle som jag försökt fått så länge och får flytta in redan i mars. Dessutom fick jag ett stipendium på 10 000 så jag kan betala dubbelhyran. Kom också närmare min pojkvän och vi fick det bättre.
Men jag märker mest skillnad i mig själv och att saker och ting fungerar bättre rent allmänt. Och känner att det har att göra med att det lossna rejält på balanseringen  / Kram ♥

Jag vill bara uttrycka min lycka över att ha gjort AT då jag nu äntligen börjar närma mig att vara mig för första gången på MÅNGA år (hela livet??). Det känns som om jag levt ett liv som någon ”annan” och nu börjar jag bli Mig. 
Så härligt ♥. Tacksamhet!
Värme till er resa, hur den än ser ut just Nu / Jessica

Jag och min dotter som är född 95 har fått nära kontakt förstår varandra bättre efter att jag gjort en AT och min dottern har fått balansering . Hon har diagnos asperger, men efter behandling så märker man knappt detta.
Anledning till att jag gjorde AT var just för att hjälpa henne och att hon skulle reagera bättre på behandling. Det bästa jag gjort måste jag säga. Hon är öppen för förändringar.
Jag kan även berätta att personalen på min dotters skola har märkt stora förändringar.
Nu har de börjat fråga mer och om hon fortfarande får hjälp. Så när hon berättar så vill de också må så bra.
Ser det bara positivtHoppas andra föräldrar också vill genomgå detta underbaraKan även tillägga att innan vi gjorde detta, kunde jag bli irriterad på hennes uppförande fast jag visste hennes diagnos, kunde bli sur och besvärlig när hon bar sig illa åt.
Men nu är det inte alls så.
Hon kunde sitta och glo på mig som jag var dum i huvudet. Nu är hon så kärleksfull.
Så bara positivt // Diana

Från allra första början så var jag verkligen skeptiskt till sånt här, men efter jag träffade min underbara flickvän och fick höra om Auratransformation så blev jag verkligen intresserad.
Jag känner att något har hänt med mig, kan inte riktigt sätta fingret på det men, 
Jag är mera öppen, tycker om mig själv mycket mer, tänker på andra och tar mera hänsyn och respekt än vad tidigare och jag tackar för min behandling och balansering.

Man lär sig något varje dag!  // Andreas

När jag såg den stora (positiva) förändringen på/ hos min partner, så kändes det självklart ”att detta vill jag också göra”. 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Email