Det har hänt en del…

Maj 2012 VS Aug 2017

Ibland är det mycket bra att gå tillbaka för att se vad som har hänt. En bild kan också vissa gånger säga mer än ord…

Det har hänt mer än till och med jag trodde..,
ibland är det mycket positivt att blicka tillbaka för att se förändringen

Bild 1, Maj 2012: Hade efter flera års sjukdom och utmattning precis utbildat mig till Auraförmedlare. Att jag återhämtat mig, blivit så otroligt mycket piggare och friskare än tidigare kändes då ”för bra för att vara sant”. Tyckte här att jag såg och kände mig enormt pigg gentemot tidigare, ler lite åt det idag. 

Maj 2012 VS Aug 2017

Bild 2, Aug 2017: Det blir fortfarande bättre och bättre, på alla plan i livet, både fysiskt men även den inre känslan. Till och med rynkorna är färre…(har till och med fått frågan om jag fyllt ut vecket mellan ögonen )

5 1/2 år äldre, men känner mig minst 10-15 år yngre och 100 år klokare.

Min AuraTransformation har definitivt ”räddat mitt liv”, otroligt vilken skillnad (som även syns på bild) det blev/är, då min energi stannar kvar hos mig    Då jag fick kraft att ”vara mig själv” och förstå mina egna behov för att läka.

Var tvungen att fråga fotografen OM hon hade retuscherat bild 2, men icke, kommentaren blev ”den där skillnaden är INTE fotografen, skillnaden ÄR DU”!
Gläder mig åt att det som känns, också syns.

Kunde jag göra den här förändringen, så kan definitivt fler…

Är du nyfiken på AuraTransformation™ och vad det kan innebära för dig?

  • Facebook
  • Twitter
  • Email