Behövs stillhet…

Stillhet ger förnyelse

Varför behöver vi stillhet, vila, avslappning, meditation, djupavslappning, mindfullness eller vad just du väljer att kalla det. Det är olika benämningar på samma företeelse, men effekten av att regelbundet ”bara vara” är enormt stor.

Mindfullness, det engelska namnet talar tydligt om varför det är viktigt och vad det egentligen är och innebär. Det ”fyller på sinnet”. Med icke-tänkande, djupavslappning fyller man på sitt sinne och låter det vila. 

Vi luras att tro att vi klarar allt, utan att vila och återhämta oss.., fel, fel, fel.
En av de viktiga nycklarna är just förmågan att komma in i en total stillhet och avslappning. Hämta hem dig själv, landa i kroppen och koppla bort hjärnan. 

I den totala avslappningen, stillheten händer massor. Stillhet och avslappning är en grund för återuppbyggande, skapande och utveckling. 

°Hur ska man kunna vidareutvecklas om tid för reflektion aldrig finns..?
°Hur ska man kunna återskapa det som brutits ner om tid (vila) aldrig avsätts..?
°Hur ska man lära sig/ hitta nya saker, om stillhet, ”blank tid” inte avsätts för att släppa in nytt..?

Efter en AuraTransformation™ kommer mentalkroppen, det högre jaget, ditt medvetande, i direktkontakt med den fysiska kroppen. 
Det innebär att om du VILL, så är möjligheten till den totala avslappningen, stillheten i dig själv, mindfullnessen så mycket närmare och enklare. Vissa beskriver det som att meditera 24/7, det vill säga hela tiden, dygnet runt, men då måste man också stanna upp och tillåta sig att ”bara vara”, umgås med sig själv, slappna av.

Man behöver hämta hem sig själv, istället för att fly bort i tankar eller görande. Att koppla bort tankarna för att låta kroppen ladda utan att störas av hjärnans tänkande är uppbyggande och återhämtande. 

Passa på i kassakön, i bussen på väg hem från jobbet eller vid andra tillfällen som ibland kan kännas stressande. Låt dessa bli påfyllande istället. Energisortera och hämta hem ditt, skicka iväg det som inte tillhör dig, för varför störas av andras tankar, mående eller påverkan.
(Läs gärna mer om detta i följande böcker)
Lilla energiguiden
Ta din kraft tillbaka nu

Så, stillhet och avslappning är grunden för skapandet. Ur stillheten uppstår mirakel ?

Stillhet ger förnyelse

[contact-form]
  • Facebook
  • Twitter
  • Email