Behandlingar

Alla behandlingar jag erbjuder hjälper till att lösa upp spänningar och blockeringar i den fysiska kroppen och de är lugnande och avslappnande samtidigt som de ger energi.


En av mina förmågor är att möta människor i samtal. Under dessa så finns det nya och stora möjligheter att lösa upp och bearbeta problem och blockeringar, både fysiska och psykiska. Samtal och kommunikation används i de flesta behandlingar utifrån just dig som klient och dina behov. 

 

De behandlingar jag erbjuder är:

 

LIFE THERAPY®

LIFE-Therapy.universellbalans.Annelie-Boström

MASSAGE

Massage.universellbalans

BALANSKLIPPNING – HÅRBALANSERING

Balansklippning.Hårbalansering.Hairbalancing. universellbalans

AURATRANSFORMATION™

AuraTransformation.universellbalans.annelie-boström

 

Friskvårdskuponger-Actiway

LIFE – Therapy:
Syntesbehandling

AuraTransformation™ – Samlar och kopplar ihop din energi med dig och din kropp. Pdf:AuraTransformation™

Balanseringar – Energibehandling för dig som är AuraTransformerad, har gjort en Aurajustering eller född -95 eller senare. Pdf: Balansering

Aurajustering – Energibehandlig för dig som är född åren 92-94.

Regndroppsmassage – Terapeutisk aromaterapi Pdf:Regndroppsmassage
Massage – Intuitiv massage
Tibetansk Face-Lift (ansiktsmassage) Pdf: Face-lift massage

Telefonkonsultation – Rådgivning via telefon enligt ök

Handledande samtal/Coaching (kan bokas separat, men ingår i flertalet behandlingar, framförallt vid Balanseringar)

Boka direkt

Idag jobbar jag som Diplomerad LIFE-Terapeut, Massör samt som Certifierad Auraförmedlare, vilket jag gjort sedan 2012. Det är med glädje och stor tacksamhet jag idag kan ge fler möjlighet att utvecklas, läka och leva utifrån sig själva, på liknande sätt som jag lyckats med och .., KUNDE JAG, KAN FLER! 


Med Kärlek
ANNELIE 

 

Det jag verkligen brinner för och som gett mig (och många andra) stora positiva förändringar i livet är behandlingsformen AuraTransformation™.
Är du trött på att styras av andras värderingar, prioriteringar och beteenden?
Dräneras du på energi på grund av yttre omständigheter?
Vill du ha möjligheten att få mer energi i vardagen?
Vill du ”bli ledaren i ditt liv”, den som tar kommandot över dig själv, ditt liv och mående?

Känner du att hur du än tar hand om dig själv, vilar, äter nyttigt och är hälsosam men får ändå inte tillbaka din egen energi, kraft och ork?
Vill du ha en kick-off start för att hitta nya förhållningssätt till dig själv och andra? 

För mig blev AuraTransformationen (som jag gjorde 2011) den katalysator och boost som fick det att vända för mig och mitt mående,  från kroniskt sjuk, trött och energilös till där jag är idag:  Frisk, Pigg och Livskraftig.

Hur då?

Jo, genom behandlingen och det nya kraftigare energiskydd AT:n bland mycket annat medför, så stannar min energi/kraft kvar hos mig. Jag blir inte längre energidränerad av det som händer runt mig, eller av människor i min närhet. Jag kan finnas för att hjälpa/stötta dem jag har omkring mig utan att själv må dåligt.
”När jag inte längre tappade/läckte energi så blev kroppen lugnare, det gick inte åt lika mycket kraft för vardagen. Den kraften använde kroppen till återhämtning istället”.

Jag kan likna det med att vid extrem svält, så orkar inte kroppen ta upp den näring som den får i sig, den är för energilös för att orka. På samma sätt upplevde jag mig själv, all min energi gick åt till att överleva från dag till dag, min kropp orkade inte ta upp de tillskott jag åt, även om jag sov 16 timmar så var sömnen inte tillräcklig, jag blev inte piggare. Med ett hållbart och fungerande energiskydd/aura så började jag sakta men säkert bli piggare, gladare, orka mer, sova mindre, värken minskade och livskraften kom tillbaka.

Idag jobbar jag som Diplomerad LIFE-Terapeut, Massör samt som Certifierad Auraförmedlare, vilket jag gjort sedan 2012. Det är med glädje och stor tacksamhet jag idag kan ge fler möjlighet att utvecklas, läka och leva utifrån sig själva, på liknande sätt som jag lyckats med och .., KUNDE JAG, KAN FLER!

Med Kärlek
ANNELIE 

Balans i livet är nyckeln till harmoni och framgång i livet.
Genom att förändra sig själv, förändrar man världen … sakta men säkert.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Email