Alla behöver vi ”terapi” …

insikter-utvecklande-anneliebostrom

Jag såg en kommentar om att ”vi inte behöver terapi”…

Men allt beror ju på vilka aspekter man lägger in i ordet terapi.

I min värld behöver alla människor någon att bolla med, någon att dela glädje och sorg med utan dömande. Någon som står bredvid när det är tufft samt omtanke och närhet.
Detta är i min värld terapi!

Det vi INTE behöver är en terapi, lära eller personer som tror sig ha alla svar ÅT OSS och bestämma vad som är bra för alla andra. Alla är vi ju unika individer.

Vi behöver själva hitta våra egna svar, ibland genom att göra egna misstag, vissa gånger genom andras beteende/misstag som också påverkar oss. Genom bollande/samtal med andra, i diskussioner med opartiska personer (terapeuter eller vänner). Vi kan behöva hjälp av kunniga kompletär-medicinare/rådgivare och läkare, eller vid vissa tillfällen till och med i en massagebehandling, då vi landar i oss själva och vågar känna…

Detta är för mig terapi, och någonting som i min värld ALLA behöver.

Ibland mer och ibland mindre…???

Eller som min fina kollega Anna-Karin summerar:
”Mina lärare är många, människor, djur, natur… Bara nu de senaste två timmarna har jag mött tre, för mig helt okända människor, som lärt mig om sanning, tro, glädje, mod, kärlek och förlåtelse. Vi är här av olika orsaker, men det är helt tydligt att vi lär av varandra, att vi är här för att hjälpa varandra i växandet. Vi slipas och formas tillsammans och förhoppningsvis blir vi den vi redan är. Vilken nytta har vi av prestige, revir, missunnsamhet.., om det i slutändan för oss längre ifrån våra mål, allt det vi strävar mot?
Förlåtelse är stort, vackert och läkande. ? ”

Att se, lära sig och förlåta, ibland sig själv, ibland andra för att sedan gå framåt är för mig utveckling.

Ju större ”problem” jag ställts inför, desto mer har de lärt mig. Eftersom jag vågat och vågar se och utforska så har det gett mig både en enorm kunskap och ödmjukheten/respekten för oss människor, hur vi fungerar har växt avsevärt.

Hur gör du?

Vill du ha hjälp på vägen?

Med Kärlek/
©Annelie Boström

Auraförmedlare  – Hälsoinspiratör
insikter-utvecklande-anneliebostrom

[contact-form]

www.balansbutiken.se

www.anneliebostrom.se

www.universellbalans.se – mer energi i vardagen

www.soladey.se – Joniska tandborstar – Framtidens tandvård

  • Facebook
  • Twitter
  • Email